Vanaf 1 november zijn wij gesloten.

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor een fantastisch seizoen, al was het kort.
Volgend jaar hopen we vanaf 1 april 2021 weer te openen of als het weer het toelaat al 
om half maart te openen

Opening
Vanaf 1 Juli is onze camping officieel geopend. Dit was voor ons nog best spannend, want je wil het liefst alles gelijk helemaal perfect hebben. We waren blij verrast over de hoeveelheid boekingen die we al hebben ontvangen. Gelukkig hebben we ook al mooie reviews mogen ontvangen van de gasten die geweest zijn. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee, want we horen graag hoe de gasten hun verblijf bij ons hebben ervaren. Wilt u ook een leuke recensie of review achterlaten? Druk dan op onderstaande knop.

Nieuwlandse fair

Ter ere van de opening van de minicamping houden wij 13 juni een fair. Hier zullen wij onze planten en tuinartikelen verkopen, u kunt een kopje koffie of thee in onze theetuin drinken, een bosje bloemen in onze pluktuin plukken en dameskoor Kir Royal zal 2 keer een optreden geven gedurende de dag en Belgische wafels verkopen.
Voor de kinderen zal er een springkussen zijn en er zullen verschillende mensen met een kraampje staan om hun producten te verkopen.
Er is nog plaats voor meer kraampjes, dus bent u geïnteresseerd om een kraampje bij ons te huren tijdens de fair? Druk dan op de knop hieronder en meld u aan!
De fair is vanwege corona geannuleerd, volgend jaar hopen wij dat wel alles gewoon door kan gaan.