Vanaf 30 maart 2022 is de camping weer open.
Na een aantal naar wij hopen verbeteringen op de camping gaan wij bijna weer open,
de straat naar de camping is helemaal opnieuw gestraat, een aantal afvoer putjes op het terrein gemaakt daar we in de zomer van 2021 een paar keer veel water op het campingterrein hadden.
Laag gelegen delen van het terrein opgehoogd.
Bij een aantal plaatsen een haagje geplant voor meer privacy.  

Vanaf april 2022 kunt u ook een fiets (dames of heren) huren.

Opening
Vanaf 1 Juli is onze camping officieel geopend. Dit was voor ons nog best spannend, want je wil het liefst alles gelijk helemaal perfect hebben. We waren blij verrast over de hoeveelheid boekingen die we al hebben ontvangen. Gelukkig hebben we ook al mooie reviews mogen ontvangen van de gasten die geweest zijn. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee, want we horen graag hoe de gasten hun verblijf bij ons hebben ervaren. Wilt u ook een leuke recensie of review achterlaten? Druk dan op onderstaande knop.

Nieuwlandse fair

Ter ere van de opening van de minicamping houden wij 13 juni een fair. Hier zullen wij onze planten en tuinartikelen verkopen, u kunt een kopje koffie of thee in onze theetuin drinken, een bosje bloemen in onze pluktuin plukken en dameskoor Kir Royal zal 2 keer een optreden geven gedurende de dag en Belgische wafels verkopen.
Voor de kinderen zal er een springkussen zijn en er zullen verschillende mensen met een kraampje staan om hun producten te verkopen.
Er is nog plaats voor meer kraampjes, dus bent u geïnteresseerd om een kraampje bij ons te huren tijdens de fair? Druk dan op de knop hieronder en meld u aan!
De fair is vanwege corona geannuleerd, volgend jaar hopen wij dat wel alles gewoon door kan gaan.