Reglement
Beste gasten van onze camping.
Wij wensen u een prettig verblijf toe op de camping.
Maar om problemen te voorkomen hieronder een aantal regels waarbij wij u  vragen om zich hier aan te houden.

Er is geen receptiegebouw aanwezig, wij wonen ook niet op het terrein en hebben ook nog andere werkzaamheden dus wij zijn niet altijd aanwezig. Aan de zijkant van het douchegebouw vindt u een videobel, bij het drukken hierop wordt er  contact gemaakt met mijn telefoon.  Als u mij zoekt en u ziet de honden dan ben ik meestal vlakbij.
Maandag, dinsdag en soms woensdag zijn wij pas aanwezig vanaf 13.30 uur, donderdag t/m zaterdag meestal al vanaf 8.00 uur. Van 12.00-13.30 uur en 17.00-18.30 uur zijn wij gaan eten.

De camping is geopend van 1 april t/m 31 oktober.
Aankomst vanaf 14.00 uur en vertrek voor 12.00 uur, in overleg kunt u hiervan afwijken.
Soms is het mogelijk om tot 20.00 uur die dag te blijven, hier zijn extra kosten aan verbonden.
De plaatsen zijn genummerd en wij geven aan op welke plaats u kunt gaan staan, u kunt bij het reserveren aangeven welke plaats u wilt reserveren en wij zullen altijd proberen om deze plaats dan voor u te reserveren maar het is altijd mogelijk dat de plaats al door een ander is gereserveerd.
Indien u voor 14.00 uur of na 17.00 uur aankomt kunt u wachten op de parkeerplaats of op de camping als daar plaats is maar u dient te wachten met u te installeren tot wij u een plaats hebben aangewezen, u kunt mij bellen of contact opnemen via de videobel waarna wij u een plaats toewijzen.

                                                                                                  Auto parkeren
Auto na plaatsen caravan/ vouwwagen of tent op de parkeerplaats parkeren. Aanhanger is na overleg soms toegestaan op uw plaats.

                                                                                             Grondbedekking
Geen dicht plastic of ander dicht grondzeil onder tent aan caravan of camper, speciale gaatjesmat gebruiken voor het behoud van het gras.

Douchegebouw
Douche, toilet en wastafels netjes en trekkerdroog achterlaten.
Geen duikersmateriaal of honden in de douche wassen, hiervoor kunt u de spoelplaats gebruiken achter het douchegebouw.
Roken en honden zijn niet toegestaan in het douchegebouw.

Afval/Chemische toilettank
Huisvuil gescheiden in de daarvoor bestemde containers deponeren.
Containers staan langs de pad achter het douchegebouw. Chemisch toilet alleen leeg storten in de daarvoor bestemde tank tegenover het parkeerterrein, beslist niet in het toilet i.v.m. het helofytenfilter waar al ons afvalwater in terecht komt. Het water wordt daar biologisch gereinigd en wordt dan gebruikt om de planten water te geven.


Gasten
Indien u gasten ontvangt dient u dit te melden. U bent verantwoordelijk voor uw gasten. Hier zijn kosten aan verbonden en deze kosten worden bij uw factuur opgeteld.
 
BBQ of kampvuur
Bbq bij uw plaats is toegestaan, wel zorgen dat de Bbq hoog genoeg is zodat het gras niet verbrand.
Kampvuur mag alleen op de speciaal daarvoor ingerichte vuurplaats bij de bloemenpluktuin, neem hier voor contact met ons op.

Muziek/feestje
Vanaf 23.00 uur tot 7.00 uur graag volledige rust op de camping. Medekampeerders niet hinderen door te luide muziek.

Betaling
Bij verblijf van 1 of 2 nachten dient u de betaling bij aankomst te voldoen. Bij langer verblijf kan het later maar altijd 1 of 2 dagen voor vertrek. U kunt contant betalen of pinnen.

Wasmachine
Geen kleding wassen in de afwasbakken of wasbakken, bij de afwas staat een wasmachine waar voor u een muntje kunt kopen om de wasmachine te gebruiken, u krijgt bij een muntje ook een zakje biologisch waspoeder voor kleur of wit.
 
Sleutel
Indien u meerdere nachten op de camping verblijft kunt u een sleutel van het hek aan de nieuwlandseweg  in bruikleen krijgen (indien u de sleutel verliest of niet in levert wordt er €10,00 gerekend)

Wifi
De wifi is gratis en zonder code te gebruiken.

Duikers
Voor duikers is er een speciale spoelplaats om duikpakken en materiaal te spoelen met schoon water. Dit spoelen van alle duikmaterialen mag niet op de camping of in het douchegebouw plaats vinden.
U vindt de spoelplaats achter het douchegebouw naast de fietsenstalling.
                                                                                                                                                                                                                     
Huisdieren 

Huisdieren zijn welkom, maar mogen geen hinder opleveren voor andere gasten. Niet uitlaten op de camping o0f de tuinen en bij een ongelukje opruimen.

 
Bescherming grasmat.                                           
Wij proberen een mooie en dichte grasmat te kweken daarom vragen wij u om geen hete pannen op het gras te zetten. Helaas zie ik nogal eens ronde dode plekken in het gras naast of achter het kampeermiddel.
Ik wil u met klem vragen dit niet te doen, zet uw hete pan ergens op en niet rechtstreeks op het gras.

                                                                                                     2024