Reglement

Beste bezoeker.
Wij wensen u een prettig verblijf toe op de camping.
Maar om problemen te voorkomen hier onder een aantal regels waar wij u vragen om zich hier aan te houden.
Er is geen receptiegebouw aanwezig, wij wonen ook niet op het terrein en hebben ook nog andere werkzaamheden dus wij zijn niet altijd aanwezig,                                                als u mij zoekt en u ziet de honden dan ben ik vlakbij.
Maandag t/m woensdag en zondag zijn wij pas aanwezig vanaf 13.30 uur,  donderdag t/m zaterdag vanaf 8.00 uur.
Van 12.00-13.30 uur en 17.00-18.30 uur zijn we gaan eten.
De camping is geopend van 30 maart t/m 31 oktober 2022
Aankomst na 14.00 uur en vertrek voor 12.00 uur (alleen in overleg kunt u hiervan afwijken).
Soms is het mogelijk om tot 20.00 uur die dag te blijven hier zijn extra kosten aan verbonden.
De plaatsen zijn genummerd en wij geven aan op welke plaats u kunt gaan staan. Indien u voor 14.00 uur of na 17.00 uur aankomt kunt u wachten op de parkeerplaats of op de camping als daar plaats is maar u dient te wachten met zich installeren op een open plaats tot wij aanwezig zijn en u een plaats aangewezen hebben.
Auto's na plaatsen caravan/vouwwagen of tent op parkeerplaats parkeren. Indien u het moeilijk vindt om uw kampeermiddel goed op zijn plaats te krijgen, kunnen wij dit voor u doen met de tractor.
Geen plastic of ander dicht grondzeil onder tent van caravan of camper, speciale gaatjesmat gebruiken. Voor gewone vrijstaande tenten geldt dit niet.
Douche, toiletten en wastafels netjes en trekkerdroog achterlaten.
Bij regen of slecht weer kunt u gebruik maken van het overdekt gedeelte van de voormalige theetuin.
Huisdieren zijn welkom, maar mogen geen hinder opleveren voor andere gasten. Niet uitlaten op camping en bij een ongelukje opruimen.
Huisvuil gescheiden in de daarvoor bestemde containers deponeren. Containers staan achter douchegebouw.
Indien u gasten ontvangt bent u verantwoordelijk voor uw gasten. De kosten worden bij uw vertrek bij uw factuur opgeteld.
BBQ mag, maar geen kampvuur op het campingterrein zelf. Hiervoor is een speciaal ingerichte plaats naast de kippenren gemaakt.
Medekampeerders niet hinderen door te luide muziek .
Er is een speelplaatsje voor kleine kinderen naast de camping, maar dit is voor eigen risico.
Vanaf 23.00 uur tot 7.00 uur graag volledige rust op de camping.
Chemisch toilet alleen leeg storten in de daarvoor bestemde tank, beslist niet in het toilet i.v.m. het helofytenfilter waar al ons afvalwater in terecht komt.
Roken en honden verboden in het douchegebouw.
Auto of andere voer- of vaartuigen wassen is op het gehele terrein niet toegestaan, ook niet op de parkeerplaats.
De dag voor vertrek dient u het openstaande bedrag contant of per pin te voldoen. Bij verblijf van 1 of 2 nachten bedrag bij aankomst voldoen.
Geen kleding wassen in de afwasbakken of wasbakken, bij de afwas staat een wasmachine waar u gebruik van kunt maken na het kopen van een muntje u krijgt bij het muntje ook een zakje met biologische waspoeder naar wens voor kleur of wit, u dient dit waspoeder te gebruiken vanwege het feit dat het water in ons biologisch filter komt.  
Indien u meerdere nachten verblijft op de camping krijgt u een sleutel van het slot bij de ingang van het plantencentrum zodat u daar altijd lopend of met de fiets er in en uit kan.
U kunt uw fietsen achter het douchegebouw in de fietsenberging plaatsen, daar zijn ook stopcontacten om de accu van uw elektrische fiets op te laden
Voor duikers is er een spoelplaats om duikpakken en materiaal te spoelen, dit spoelen van duikmaterialen mag niet op de camping zelf plaats vinden.
U vindt de spoelplaats in de fietsenberging achter het douchegebouw.
De wifi op de camping is gratis en zonder code te gebruiken.